EYES CAN TALK

MAYBELLINE & BIPA
 

Čini ti se da se ritam grada usporio, da su sve češći video pozivi s prijateljima umjesto izlazaka u grad, kao i da je svijet drugačiji? Ne brini, nisi jedina! Istina je da je situacija koja je snašla cijeli svijet svima nama nepoznata, čudna, ali se možemo potruditi da sve to gledamo s vedrije strane. Baš zato neka tvoje oči govore sve ono što želiš iskazati kad pomisliš na putni kofer, izlaske, plesanje, druženje s prijateljima i sve ono što ti nedostaje. Zablistaj tek tako, bez posebnog razloga i prigode.

Paula Sikirić je tu da te inspirira i motivira da održavaš svoj optimizam, sreću i da se veseliš ispunjavanju svih svojih želja za putovanjima, druženjem i izlascima, zasada sitnicama poput kreiranja egzotičnog makeup look-a koji asocira na daleke destinacije, ali uskoro i odlaskom s najdražima, sigurni smo!

Na našem FB profilu možeš izraziti i svoje želje i kreirati look koji je jedinstven samo za tebe – podijeli ga s nama u komentarima objave!

 

 

Jesi li u našem aktualnom letku već otkrila akciju na odabrane Maybelline proizvode? Trenutno neke od svojih favorita možeš pronaći na 30% popusta

Akcija traje do 3.3.2021.