Zanima te što smo pripremili za tebe?

Veliki izbor, pristupačne cijene i uvijek zanimljiva ponuda!

 

Klikom na fotografiju ispod prelistaj naš novi letak.

BIPA letak do 19.6.

Ponuda traje od 6.6. do 19.6.2024. ili do isteka zaliha.

 

Iz ponude izdvajamo:

Parfemi
Parfemi
Parfemi
Parfemi
Parfemi
Parfemi
Parfemi
Parfemi

 

*Ponuda se ne odnosi na BIPA MARKE i ne zbraja s ostalim ponudama, BIPACard programom vjernosti, BCdigital programom vjernosti i pogodnostima BIPO kluba. Popusti 1+1, 2 za 1, -50% i više se ne mogu kombinirati niti zbrajati s rođendanskim kuponom, kuponom godišnjice, kuponom dobrodošlice ili kuponom godišnjice na BCdigital kartici. U količinama za potrebe kućanstva. U ponudu nisu uključeni poklon paketi i proizvodi na rasprodaji. U navedene ponude ne ulaze proizvodi s oznakom "OGRANIČENA CIJENA". Fotografije proizvoda su simbolične. Za eventualne tiskarske pogreške ne odgovaramo. Popust se odnosi na sniženje od redovne cijene. Navedene cijene su već umanjene za iznos popusta.

 

Prijavi se na newsletter i prva saznaj sve novosti iz BIPE!

*indicates required
 

BIPA je tvoj najbolji saveznik za ljepotu i njegu, a sada možeš biti među prvima koji će saznati sve novosti iz naših poslovnica! Prijavi se na BIPA newsletter i osiguraj svoj pristup ekskluzivnim ponudama, novim proizvodima, beauty savjetima i trikovima te popustima koji se ne propuštaju.

Unosom e-pošte, pristajem da se moja adresa e-pošte koristi za distribuciju/primanje promotivnih materijala BIPA parfemi web stranice i prihvaćam odredbe navedene u pravilima privatnosti.