Priprema
Ogulite banane, poprečno ih prepolovite te ih ostavite 10 minuta u pretincu za zamrzavanje.
Müsli isjeckajte na veće dijelove. U zagrijanu tavu dodajte šećer te ga ostavite da se malo karamelizira.
Ledene banane stavite u tavu. Dodajte komadiće maslaca i ostavite banane da se kratko karameliziraju u ovoj smjesi, pri čemu ih možete okrenuti 2-3 puta. Nakon što su banane dobile zlatnožutu boju, stavite ih na tanjur i ostavite da se ohlade.
Kriške kruha premažite po želji kremom od čokolade i lješnjaka.
Prepolovite ohlađene banane po dužini te stavite u svaki sendvič po jednu bananu (4 banane u 4 sendviča).
Lagano umočite banane u kremu s čokoladom i lješnjakom te ih pospite s usitnjenim chrunchyjem od zobenih pahuljica.
Zatvorite sendvič drugom kriškom kruha, lagano ga pritisnite i umotajte u papir za pečenje.
Prepolovite sendvič oštrim nožem prije konzumiranja.