Odaberi uslugu po svojoj mjeri.
Baš onakvu kakvu želiš i zaslužuješ.

Istakni svoju ljepotu

Beauty rituali nisu tu da mijenjaju ono što jesi. Oni su tu da istakneš svoju ljepotu i izraziš svoju individualnost. Da budeš kreativna, hrabra i osjećaš se ugodno u svojoj koži. Oni su tu da otkriješ najljepšu verziju sebe i istakneš ono što te čini posebnom.

Vrijeme je da otkriješ tajne ljepote BIPA Backstagea. Pronađi uslugu po svojoj mjeri, prepusti se rukama profesionalaca i uživaj u sjajnim rezultatima.

MAKE-UP

50,00 € / 376,73 kn
Šminkanje za mladenke + probno šminkanje
SVADBENI MAKE UP

Šminkanje za mladenke + probno šminkanje

50,00 € / 376,73 kn

30,00 € / 226,04 kn
Šminkanje za svečane prigode
SVEČANI MAKE UP

Šminkanje za svečane prigode

Tko kaže da se velike promjene ne događaju preko noći? Vrijeme je da suptilnom make-upu kažeš laku noć i odvažiš se otkriti glamuroznu verziju sebe. Pristup naših make-up artista uvijek je individualan i look se kreira ovisno o tvojim željama i potrebama, a kako bi korištene proizvode mogla koristiti i kod kuće, dobit ćeš i face chart s njihovim popisom. Uz večernji look koji nudi BIPA Backstage zasjat ćeš poput prave zvijezde.

30,00 € / 226,04 kn

20,00 € / 150,69 kn
Dnevno šminkanje
DNEVNI FRESH UP

Dnevno šminkanje

Želiš zablistati povodom neke posebne prilike ili samo izgledati sjajno tijekom kave i shoppinga s prijateljicama? Prepusti se vještim potezima naših make-up artista i ostvari dnevni look kakav priželjkuješ.
Kako bi izgledala lijepo i osjećala se još ljepše i kod kuće, naši će ti artisti pripremiti face chart s proizvodima koje su koristili tijekom uređivanja u BIPA Backstageu. Onda, jesi li spremna da tvoj dan postane ljepši?

20,00 € / 150,69 kn

60,00 € / 452,07 kn
Mini edukacija šminkanja 1 na 1
SAMA SVOJA VIZAŽISTICA

Mini edukacija šminkanja 1 na 1

Već godinama si u potrazi za puderom koji će odgovarati tvom tipu kože ili želiš otkriti nijanse ruža za usne koje laskaju boji tvog tena? Ova 1 na 1 radionica s našim make-up artistom pružit će ti odgovore na sva beauty pitanja. Uživaj u individualno prilagođenom dnevnom make-up looku i otkrij kako ga u nekoliko poteza pretvoriti u glamuroznu, večernju varijantu. Na kraju ove make-up balade dobit ćeš i face chart s popisom korištenih proizvoda kako bi svoja nova znanja mogla primijeniti i tijekom uređivanja kod kuće.

60,00 € / 452,07 kn

6,00 € / 45,21 kn
Čupanje obrva
OBRVE KAO NOVE

Čupanje obrva

Pravilno oblikovane obrve izduljit će tvoje lice, pomladiti ga i uljepšati, a za najljepše rezultate prepusti se našim stručnjacima koji će ti oblikovati i popuniti obrve u skladu s oblikom tvog lica. Na kraju tretmana, dobit ćeš face chart kako bi svoje svježe oblikovane obrve mogla urediti istim nijansama i proizvodima i kod kuće.

6,00 € / 45,21 kn

5,00 € / 37,67 kn
Ljepljenje umjetnih trepavica
POGLED KOJI OSVAJA

Ljepljenje umjetnih trepavica

5,00 € / 37,67 kn

Besplatno
Analiza kože i savjetovanje
DERMO ANALIZA

Analiza kože i savjetovanje

Besplatno

Za BIPA Backstage ti treba samo rezervacija!

Ovdje smo da iskusiš vrhunsku uslugu

Ako te zanima rezervacija termina u Zagrebu, nazovi nas na +385 1 2306 936

Ako te zanima rezervacija termina u Splitu, nazovi nas na broj +385 21 260 197.

Reci nam koji si paket odabrala i kada, a naše make-up artistice će se pobrinuti za ostalo.

 

Nazovi nas