BIPA JE TU ZA TEBE

Sigurnost, dostupnost i uslužnost

BIPA od prvog dana krize s kojom smo suočeni prati sve smjernice nadležnih tijela kako bi svojim zaposlenicima i kupcima pružila sigurno mjesto za kupovinu i rad.

Obaveza je svakog trgovca, pa tako i BIPE, osigurati dostupnost proizvoda u trgovinama. Trudimo se, u nastaloj situaciji osigurati dovoljno svih proizvoda u BIPA poslovnicama. Police BIPE se redovito pune sukladno isporukama kako biste vi i vaše obitelji mogli nabaviti sve što vam je potrebno za život: od prehrambenih proizvoda, hrane za kućne ljubimce do higijenskih i kućanskih potrepština te asortimana za bebe.

Kako je transparentnost naša misao vodilja u svim segmentima poslovanja, želimo s vama podijeliti korake koje svaki dan provodimo u svim BIPA poslovnicama, ali i odgovoriti na sva pitanja koja nam pristižu zadnjih dana.

 

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU, ZAPOSLENIKA I KUPACA

Od prvog dana krize, prema smjernicama Nacionalnog stožera, na snazi su najviše higijenske i sanitarne mjere zaštite od korona virusa, u uredima, skladištu i poslovnicama.

Uz redovite dezinfekcije prostora, za zaposlenike u izravnom kontaktu s kupcima u poslovnicama osigurane su perive zaštitne maske za lice, jednokratne rukavice i sredstvo za dezinfekciju.

Iz higijenskih razloga privremeno smo uklonili svi su testeri u poslovnicama, a zbog mogućnosti bliskog kontakta između kupaca i zaposlenika ukinute su i promocije proizvoda, a BIPA Backstage je bio zatvoren.

S otpuštanjem epidemiološkim mjera, sukladno uputama Stožera uz poštivanje svih mjere zaštite otpočeli smo postupnim uvođenjem testera u upotrebu u poslovnicama a BIPA Backstage ponovno počinje s radom istovremeno kada i drugi beauty saloni.

Za kupce su u svim poslovnicama postavljena sredstva za dezinfekciju ruku, obavijesti o mjerama sigurnosti i zamolbe da prilikom stajanja u redu održavaju razmak od najmanje dva metra. Ograničen je broj ljudi koji istovremeno mogu boraviti u prostoru poslovnica, a što se načina plaćanja tiče, preporuka je korištenje kartica umjesto gotovine.

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 10. srpnja 2020. o nužnoj mjeri nošenja zaštitnih maski ili medicinskih maski za lice za vrijeme trajanja proglašenja epidemije COVID-19: U BIPA POSLOVNICE NIJE DOPUŠTEN ULAZ BEZ ZAŠTITNE ILI MEDICINSKE MASKE.

 

DOSTUPNOST I USLUŽNOST

BIPA je tu za tebe i dalje.

Detaljan popis BIPA poslovnica s radnim vremenom OVDJE.

Sada je važnije nego ikad brinuti o sebi i drugima. Stoga vas molimo da se pridržavate preporučenih mjera za preventivnu zaštitu prilikom kupnje:

 

  •     Kupovinu obavite brzo i bez zadržavanja kao bi i drugi mogli ući u poslovnicu
  •     Preporučamo da kupovnu obavlja jedan član obitelji, a ako možete pomozite i starijim članovima svog kućanstva ili susjedstva
  •     Držite preporučeni razmak od 2 m, osobito prilikom plaćanja
  •       Zaštitite sebe i druge te nosite zaštitu prilikom kupovine (masku, rukavice)
  •       Plaćajte karticom, beskontaktno kada god je to moguće
  •     Ne dodirujte i ne otvarajte proizvode na policama
  •     Kupujte u razumnim količinama
  •        Slušajte savjete i upute BIPA zaposlenika u poslovnicama

 

BIPA BRINE

U želji da iskažemo solidarnost i pružimo podršku pogođenima potresom u Zagrebu, BIPA se odazvala apelu za pomoć Crvenog križa grada Zagreba i donirala higijenske i druge proizvode poput deka, deterdženta, omekšivača, pasta i četkica za zube te drugih potrepština iz drogerijskog asortimana.

Nadamo se da će naša donacija barem malo pomoći, a Crvenom križu se posebno zahvaljujemo na svemu što rade kako bi pomogli unesrećenima u potresu 22.03.2020. u Zagrebu.

Hvala na povjerenju i razumijevanju koje nam iskazujete u ovim izazovnim vremenima.

Zajedno možemo prebroditi sve.