BIPA JE TU ZA TEBE

Sigurnost, dostupnost i uslužnost

 

BIPA od prvog dana krize s kojom smo suočeni prati sve smjernice nadležnih tijela kako bi svojim zaposlenicima i kupcima pružila sigurno mjesto za kupovinu i rad.

Obveza je svakog trgovca, pa tako i BIPE, osigurati dostupnost proizvoda u trgovinama. Trudimo se, u nastaloj situaciji osigurati dovoljno svih proizvoda u BIPA poslovnicama. Police BIPE se redovito pune sukladno isporukama kako biste vi i vaše obitelji mogli nabaviti sve što vam je potrebno za život: od prehrambenih proizvoda, hrane za kućne ljubimce do higijenskih i kućanskih potrepština te asortimana za bebe.

 

DOSTUPNOST I USLUŽNOST

Sada je važnije nego ikad brinuti o sebi i drugima. Stoga vas molimo da se pridržavate preporučenih mjera za preventivnu zaštitu prilikom kupnje:

  • Kupovinu obavite brzo i bez zadržavanja kao bi i drugi mogli ući u poslovnicu
  • Držite preporučeni razmak od 2 m, osobito prilikom plaćanja
  • Plaćajte karticom, beskontaktno kada god je to moguće
  • Ne dodirujte i ne otvarajte proizvode na policama
  • Kupujte u razumnim količinama
  • Slušajte savjete i upute BIPA zaposlenika u poslovnicama

 

BIPA BRINE

U želji da iskažemo solidarnost i pružimo podršku pogođenima potresom u Zagrebu, BIPA se odazvala apelu za pomoć Crvenog križa grada Zagreba i donirala higijenske i druge proizvode poput deka, deterdženta, omekšivača, pasta i četkica za zube te drugih potrepština iz drogerijskog asortimana.

Nadamo se da će naša donacija barem malo pomoći, a Crvenom križu se posebno zahvaljujemo na svemu što rade kako bi pomogli unesrećenima u potresu 22.03.2020. u Zagrebu.

Hvala na povjerenju i razumijevanju koje nam iskazujete u ovim izazovnim vremenima.

Zajedno možemo prebroditi sve.