PROLJEĆE 2021.

IZAŠAO JE NOVI BROJ BC MAGAZINA!

 

Proljetnim brojem BC magazina slavimo doba odvažnih žena

 

Predstavljamo novo proljetno/ljetno izdanje BC magazina kojim želimo privući sunce koje nam se ovog proljeća odlučilo skrivati.

Puno toga se kod nas događa, razne vikend akcije, otvorenja novih poslovnica, nagradne igre, novi načini ostvarenja popusta s naljepnicama i mnoštvo novih proizvoda na našim policama. Vjerujemo da nam polazi za rukom svaki put te iznova iznenaditi, da uspijevaš uvijek naći nešto za sebe.

 

Kao i inače, ni ovoga puta ti nećemo uskratiti nove ideje za make up, razne modne trendove te dati korisne savjete za njegu lica i tijela.

 
Posebno smo ponosni na projekt kojim želimo naglasiti kako je bitno uvijek u tami naći tračak svjetlosti, u svakom danu smisao za osmijeh i znati da nakon kiše dolazi sunce. Svi smo različiti i svatko se nosi sa stresom na svoj način – BIPA je u suradnji s udrugom 'kako si?' pokrenula kampanju #Prekrasnaiznutra s ciljem osvješćivanja važnosti brige o psihičkom zdravlju. Više o kampanji pročitaj u ovom broju.
 

I napokon, predstavljamo ti inspirativne priče odvažnih žena koje su svojim postupcima, idejama i stavom nadahnule mnoge. Uživaj u čitanju, pronađi svoju inspiraciju i crtu odvažnosti i budi svjesna svoje snage.

Klikom na 'Prelistaj magazin' zaviri u online izdanje, a svoj tiskani primjerak pronađi u najbližoj poslovnici.
Uz BIPACard karticu magazin je besplatan, a za one koji ju nemaju cijena časopisa iznosi 3,90kn.