PROLJEĆE/LJETO 2023.

IZAŠAO JE NOVI BROJ BC MAGAZINA!

 

Biti nepobjediva znači biti svoja.

 

Napokon je došlo vrijeme za novi BC magazin!

Duži dani, kave na suncu, lagana lepršava odjeća, izleti u prirodu i godišnji odmori znači da su pred nama proljetni i ljetni dani, a u BIPI smo za tebe pripremili novi broj BC magazina koji prožima duh upravo ta dva godišnja doba.  

Misao vodilja nam je bila da i u nastavku godine želimo njegovati nove pozitivne rutine i uvoditi zdrave navike. Kako smo ti i do sada pružali podršku i inspiraciju kroz sjajne prilike, nagrade i edukacije o važnosti zdrave prehrane, prirodne njege i ekoloških proizvoda za dom, tako i dalje nastavljamo u istom, nepobjedivom, ženstvenom i istovremeno snažnom tonu. 

U ovom broju pronaći ćeš ideje za izlazak iz svakodnevice i ublažavanje perioda iščekivanja godišnjih odmora i to - piknikom, gdje god i kako god poželiš. Govorimo doslovno o pikniku na travi, s omiljenim zdravim zalogajima u društvu tvojih najdražih ili omiljene knjige, a našu ideju možeš shvatiti i metaforički - izdvoji vrijeme u danu samo za sebei sve što te veseli i priušti si piknik za dušu. Ukradi u danu nekoliko trenutaka za sebe, pročitaj ovo s ljubavlju sastavljeno štivo i uživaj u toplom, sunčanom i optimističnom razdoblju pred nama. 

Klikni na 'Prelistaj magazin' i zaviri u online izdanje, a ako želiš tiskani primjerak, čeka te u najbližoj BIPI. Uz BIPACard karticu magazin je besplatan, a inače je cijena 0,52€ / 3,90 HRK.