ZIMA 2020.

IZAŠAO JE NOVI BROJ BC MAGAZINA!

 

Zimski broj BC Magazina predstavlja vam najljepše doba godine u novom ruhu

 

Ova nam se godina jako zainatila, ali unatoč tome se laganim koracima približavamo najljepšem razdoblju u godini kojeg nerijetko povezujemo sa slavljem, okupljanjem obitelji i darivanjem.

Slaviti i povezivati se sa svojim najdražima može se i na neke posve nove načine. Neke od njih ti otkrivamo u novom broju BC Magazina, a neke ćeš morati sama istražiti. Ovo je razdoblje kada je važno zadržati pozitivan duh koji nam je svima itekako potreban ove godine.
 
Već smo se složili kako je ove godine sve nepredvidivo, pa smo tako i mi odlučili prikazati ti blagdane u nekom novom ruhu! Puno nas ovogodišnje će blagdane provesti u svojim domovima, zato ti topla magenta, mnoštvo šljokica i sjaja te svečana srebrna mogu blagdanski
doživljaj prikazati u nekom novom svjetlu.
 
Posebno smo ponosni na projekt u suradnji s domaćim modnim dizajnerom, Ivanom Aldukom kroz koji smo uspjeli donijeti osmijeh na lice jedne maturantice koja je ove godine ostala zakinuta za brojna prekrasna iskustva koje ovo razdoblje života donosi. Nadji smo skrojili nagradu baš po njenom ukusu i uspjeli uljepšati maturalnu večer haljinom s potpisom Ivana Alduka. Jedna sretna maturantica više! Još svečanih modnih kreacija našeg poznatog dizajnera možeš pogledati u novom izdanju BC Magazina.
 
Klikom na 'Prelistaj magazin' zaviri u online izdanje, a svoj tiskani primjerak pronađi u najbližoj poslovnici.
Uz BIPACard karticu magazin je besplatan, a za one koji ju nemaju cijena časopisa iznosi 3,90kn.