JESEN 2023.

IZAŠAO JE NOVI BROJ BC MAGAZINA!

 

Stigla nam je jesen. Iako su nam godišnji odmori i dalje u mislima, spremne smo za povratak u rutinu. Odmorne i napunjenih baterija odvažno se vraćamo poslovnim i privatnim obavezama i rutini koja nam je pomalo nedostajala. Mnogi jesen doživljavaju i kao novi početak i najbolje vrijeme za okrenuti novi listu u životu i pozabaviti se pomicanjem vlastitih granica. Idealno je vrijeme za suočavanje sa samim sobom i povratak na pistu s koje smo možda tijekom godine skretale.

S time na umu, metaforički smo snimanje ovog BC Magazina odradili na profesionalnom aerodromu, čime ti poručujemo da je samo nebo granica. Vlastite bojazni i strahovi ovdje su samo kako bismo ih savladale i s njima se hrabro i odvažno suočile. Spremne smo za polijetanje - ono nas vodi ka nekim novim iskustvima i doživljajima i zapamti da smo, bez obzira na sve, #nepobjedive

Klikni na 'Prelistaj magazin' i zaviri u online izdanje, a ako želiš tiskani primjerak, čeka te u najbližoj BIPI. Uz BIPACard karticu magazin je besplatan, a inače je cijena 0,52€ / 3,90 HRK.