LJETO 2020.

IZAŠAO JE NOVI BROJ BC MAGAZINA!

Ovaj ljetni broj BC magazina počinje na sasvim drugačiji način donoseći posebne priče

 

Od izlaska proljetnog broja pa sve do sada doživjeli smo mnoge promjene koje su znatno utjecale na naš privatni život i posao. Naslovnicu ovog broja posvetili smo našim zaposlenicama – ovim nevjerojatnim, hrabrim ženama kojima želimo na poseban način zahvaliti na nesebičnosti i hrabrosti koju su pokazale tijekom zadnjih mjeseci.
 
U ovome broju ćeš imati prilike bolje upoznati naše djelatnice i saznati tko su one zapravo – koji su njihovi najdraži rituali, kako provode svoje slobodno vrijeme, ali i kako su se nosile s promjenama u ovom periodu.
 
Kako se s vremenom sve polagano vraća u normalu, možemo se složiti da nam se sloboda vratila na velika vrata te sa sobom donijela želju za istraživanjem i promjenom. Veselimo se ljetnim zabavama na otvorenom, morskim aktivnostima i otkrivanju novih, skrivenih mjesta. U nastavku ti donosimo lijepe, morske teme usmjerene trendovima u njezi lica i tijela, kose i make-upa. Opuštamo se zajedno uz mirisne ljetne note i lepršave modne kombinacije. Očekuju te savjeti o tome kako najbolje njegovati lice ljeti, zašto je SPF toliko važan, kako zadržati mladolik i zdrav izgled kože uz pomoć moćnih sastojaka i proizvoda – sve ovo pročitaj u novom BC Magazinu.
 
Klikom na 'Prelistaj magazin' zaviri u online izdanje, a svoj tiskani primjerak pronađi u najbližoj poslovnici.
Uz BIPACard karticu magazin je besplatan, a za one koji ju nemaju cijena časopisa iznosi 3,90kn.