ZIMA 2022.

IZAŠAO JE NOVI BROJ BC MAGAZINA!

 

Stol je ponekad ljepši i s manje slastica, ali više zajedničkih uspomena.

 

Napokon je došlo vrijeme za novi BC magazin!

Približavamo se kraju još jedne izazovne godine i ove zime donosimo ti jedan slatki priručnik za najljepše doba godine - blagdansko izdanje BC magazina.

Tjedni prije blagdana ispunjeni su brojnim važnim pripremama i tad nam je najveća želja da sve bude savršeno i upravo onako kako smo mi zamislili. I kao i svaki godine, neizmjerno se veselimo lampicama, božićnim pjesmama, druženju s našim najdražima, pečenju božićnim kolačića, odabiru darova... No kako bismo na vrijeme obavili sve ove lijepe "obaveze" često se žurimo i zaboravljamo uživati u pravom smislu blagdana - povezivanju s drugima i nama samima. 

Kako bi svoju check listu uspješno ispunila zelenim kvačicama i pritom se zabavila, donosimo ti sve zimske trendove, savjete i inspiraciju na jednom mjestu. U ovom broju čekaju te recepti za božićne kolačiće, ideje za novogodišnji look, trikovi za odabir pravih poklona svom najmilijima, ali i podsjetnici da nagradniš samu sebe.

Klikni na 'Prelistaj magazin' i zaviri u online izdanje, a ako želiš tiskani primjerak, čeka te u najbližoj BIPI. Uz BIPACard karticu magazin je besplatan, a inače je cijena 0,52€ / 3,90 HRK.