BIPA Fashion.hr

Nova sezona BIPA FASHION.HR-a donosi još bolji i uzbudljiviji program

Modna scena užurbano se priprema za najiščekivaniji modni događaj u godini, BIPA FASHION.HR. Modni insideri znaju da je kraj listopada u kalendaru rezerviran za tjedan mode koji spaja kreativnu industriju, poznata dizajnerska imena, mlade talentirane snage, najpoznatije modne urednike, blogere, streetstyle fotografe i brojne ljubitelje mode.

29. izdanje BIPA FASHION.HR-a održat će se od 22. do 26. listopada. I ove sezone, najveća modna pista bit će postavljena u jednom od paviljona Zagrebačkog velesajma, koji je već postao prepoznatljiva lokacija za predstavljanje novih kolekcija hrvatskih modnih dizajnera.

PROGRAM

Dok svi s uzbuđenjem očekuju nove kolekcije svojih omiljenih brandova, donosimo imena koja će se ove sezone predstaviti na BIPA FASHION.HR-u.

Poznati dizajner Robert Sever nastupa u suradnji s beauty brandom Noelle, Ivica Skoko predstavlja reviju pod pokroviteljstvom branda Perwoll, a svoje će nove kolekcije prikazati i dobro poznati BiteMyStyle by Zoran Aragović pod pokroviteljstvom Philipsa, Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, Twins u suradnji s CCC, Anthony Avangard, Jelena Holec, te Spirit by T.B. Hrvatski brand s londonskom adresom, Staša design, ove sezone također predstavlja svoju novu kolekciju zagrebačkoj publici, a prvi put na pisti BIPA FASHION.HR-a nastupit će dvojac Les Emaux. Posebno emotivna za generacije modnih obožavatelja prošle je sezona bila revija modne kuće Varteks, koja je označila povratak nekadašnjeg modnog giganta na velika vrata upravo na pisti BIPA FASHION.HR-a. Sve kojima je ova revija izmamila nostalgičan osmijeh na lice, ove sezone čeka prava poslastica jer će Varteks premijerno predstaviti novu kolekciju koju potpisuje poznata dizajnerica Martina Vrdoljak Ranilović.

Više pronađite na linku