Cijele godine BIPA ti pomaže da odabereš najbolje za sebe, a sada ti omogućuje da pronađeš i najljepše poklone za svoje najmilije. Odabir pravog poklona može biti pravi izazov, no uz malo prave inspiracije i njega ćeš svladati. I ovih blagdana jedno je sigurno: na punim policama BIPE nitko neće ostati praznih ruku, pa ni ti.

web-traka-2

za_nju_strelica

Poželi im sve najbolje. Kreni od sjajne njege. 

 

Svaka žena voli svoju beauty&care rutinu, no voli i iznenađenja. Među ponudom poklon setova za njegu pronađi inspiraciju za poklon ženama koje te svakodnevno inspiriraju. 

 

Mama uvijek brine o svima, a ti se možeš pobrinuti da dobije njegu kakvu zaslužuje. Poklon set njege za tijelo, regenerativna krema ili revitalizirajući serum za lice lijep su znak pažnje onima koje uvijek paze na nas.

 

Želiš iznenaditi svoju najdražu kolegicu i zahvaliti joj za pomoć u stresnim trenutcima? BIPA ima rješenje i za taj poklon. Možda već znaš njezine omiljene proizvode, a možda ćeš joj ovih blagdana otkriti novi sjajan domaći brend ili njegu na prirodnoj bazi. 

 

➢ poklon-paketi za vrhunsku njegu

➢ odabrani i zapakirani proizvodi

za_mamu_kolegicu

za_mamu_mobile

za_kolegicu_mobile

Pravi poklon na prvi look

 

Najbolja prijateljica s razlogom je najbolja i zaslužuje takav poklon. A ti zaslužuješ sjajnu inspiraciju, za što se pobrinula BIPA sa širokom ponudom vrhunskih make-up proizvoda. 

 

Sa sestrom voliš podijeliti sve, osim omiljenog ruža. Blagdani su sjajna prilika da joj pokažeš da znaš koja joj nijansa najbolje stoji. 

 

➢ Make-up proizvodi TOP brandova po pristupačnim cijenama

za_sestru_najbolju_prijateljicu

za_sestru_mobile

za_najbolju_prijateljicu_mobile

Parfem najljepše miriše kad se poklanja.

Odabir pravog parfema posebno je izazovan kad ga kupujemo drugima, no u BIPI ćeš pogoditi prave note iz prve. Potraži široku ponudu parfema svih oblika, boja i mirisa po pristupačnim cijenama. 

 

➢ preko 400 parfema po sniženim cijenama

parfemi-1
web-traka-2

za_njega_strelica

I oni vole znak pažnje. 

 

Iako se čini da tome pridaju manje pažnje, i muškarcima je bitno lijepo izgledati i fino mirisati. BIPA to zna, zato je pripremila široku ponudu parfema i setova za mušku njegu, među kojima ćeš pronaći idealan dar za tatu, brata, dečka, muža…

 

➢ poklon setovi za mušku njegu

za_muskarce

web-traka-2

za_najmlade_strelica

Ozbiljno dobar izbor za razigrane blagdane 

 

Odabir poklona za najmlađe često je i najslađi jer se i ti na kratko vratiš u djetinjstvo. Zatim svratiš u BIPU i među ponudom igračaka i slikovnica pronađeš sjajne darove za djecu, nećake i ostale bitne mališane u tvom životu.

 

➢ široka ponuda igračaka i slikovnica za najmlađe

za_najmlade

web-traka-2

za_cluse_crystal_strelica

Sjajni pokloni. I tebi i tvojima.  

 

Već odavno ne vjeruješ u djeda Božićnjaka, ali zato vjeruješ BIPI kad se radi o izboru najboljih proizvoda za njegu i ljepotu. BIPA tvoju vjernost nagrađuje sjajnim prilikama. 

 

Ovih blagdana skupljaj bodove uz BIPACard i BCdigital program vjernosti i sebi ili drugima pokloni vrhunske Cluse satove ili Crystal Vision nakit uz uštedu do 50%.

cluse_crystal

Znaš što odabrati kad ne znaš što odabrati: BIPA poklon karticu.

 

Poput lijepih želja, i inspiracija dolazi u svim oblicima. BIPA poklon kartica nepogrešiv je izbor dara za voljene, i to one koji vole sami birati. Osim toga, uspješno će razveseliti kolege i poslovne partnere pred kraj godine. 

 

➢ BIPA poklon kartice od 50 do 5.000 kuna

poklon_kartica

web-traka-2

za_sretne_ljubimce_strelica

Nitko neće ostati praznih šapa. 

 

Ljubimci možda ne znaju da dolaze blagdani, ali znaju prepoznati sjajan poklon. Uz BIPA ponudu hrane za pse i mačke, pronađi i svom četveronožnom prijatelju mjesto pod borom. 

 

➢ velik izbor kvalitetne hrane za ljubimce

za_ljubimce

web-traka-2

za_ljepsi_dom_strelica

Božićni look uz koji će zasjati cijela kuća.

 

Osim poklona, najljepši dio blagdana su ukrasi zbog kojih je ovo vrijeme zaista najljepše doba godine. A tvoj dom može postati još ljepše mjesto, uz sjajnu ponudu ukrasa koje ti je BIPA pripremila u svim oblicima. 

 

➢ sjajna ponuda blagdanskih ukrasa za ljepši dom

za dom