Novo ljeto,
nova prilika da zasjaš.

I ove godine BIPA  ti donosi 10 sjajnih paketa za ljepše ljeto. Od 14.6. do 22.8. prati BIPU na Instagramu, komentiraj ispod objave s paketom i osvoji omiljene ljetne proizvode.

Saznaj što te čeka u svakom paketu.

Dobavljači

Za potpuno opuštanje i bezbrižno uživanje na suncu i u hladu, tu su Nivea proizvodi za sunčanje i viseća vreća za spavanje.

Makeup Revolution proizvodi osvježit će tvoju beauty rutinu u nekoliko poteza i dati ljetu tvoju omiljenu nijansu.

Ovog ljeta svoje omiljene brendove možeš ponijeti u neseseru i torbi s hrvatskim potpisom brenda DiSiMi.
Svojim šarenim dizajnom uklopit će se u svaku ljetnu kombinaciju.

Osim što je baš naš, Nashe se ističe i vrhunskim proizvodima prirodne kozmetike koji će pružiti tvojoj koži potreban odmor i spa tretman kakav zaslužuje.

Domaći klasik kad se radi o njezi kože odnedavno nudi i vrhunsku liniju proizvoda za sunčanje i ljetnu njegu kože.
Melem i sjajno ljeto dolaze u paketu!

Mavi proizvodi pobrinut će se da ti ovog ljeta sve ide niz dlaku, uz aktivne sastojke koji pospješuju rast tvoje kose i brade. Više je ipak više!

Uz La Piel prirodnu kozmetiku doslovno ćeš zasjati na plaži, jer te u paketu, između ostalih sjajnih proizvoda, čeka i vrhunsko ulje za sunčanje sa šljokicama.

John Frieda pruža tvojoj kosi tretman kao iz frizerskog salona, a ovog ljeta pružit će joj svu potrebnu njegu i hidrataciju.

Aura make-up je sve što trebaš da bi ti ovo ljeto bilo najljepše dosad. Pokaži sve svoje boje uz vrhunske proizvode dekorativne kozmetike koji te čekaju u paketu.

Algologie paket pruža tvojoj koži najbolje od mora, a uz dizajnirani neseser i torbu za plažu ove vrhunske proizvode možeš ponijeti sa sobom na svaku ljetnu destinaciju.