Mjesec ljepote u BIPI

BIPA ti ovog proljeća donosi brojne aktivnosti za povratak beauty rutini i ljepšoj svakodnevici. Sve što je lijepo, u BIPI dugo traje, zato te čeka čak 30 dana popusta, nagrada, beauty savjeta i drugih sjajnih pogodnosti.

Aktivnosti u BIPA poslovnicama

Zna se da prava ljepota dolazi iznutra, zato te očekuju super aktivnosti unutar BIPA poslovnica. Tijekom cijelog mjeseca uživaj u vrhunskim savjetima, uzorcima i gratis proizvodima uz niz promocija koje te očekuju u BIPA poslovnicama.

PROMOCIJE U POSLOVNICAMA
Popis i trajanje promocija možeš pogledati na linku

BIPA BRAND DAYS
Od 22. do 28. travnja ostvari čak do 40% popusta na L’oreal, Garnier i Mixa proizvode.

HAPPY VIKEND AKCIJA
Od 28. travnja do 30. travnja za svaku kupnju iznad 150 kuna BIPA te nagrađuje poklonom na blagajni.

NAGRADNI NATJEČAJ
Lijepo se lijepim vraća pa tako kupnjom make-up proizvoda u iznosu od 150 kuna možeš sudjelovati u BIPA nagradnom natječaju i osvojiti poklon paket dekorativne kozmetike u vrijednosti 700 kuna. Sve što trebaš je obaviti jednokratnu kupnju dekorativne kozmetike u iznosu od 150 kuna, sačuvati račun i odigrati nagradnu igru putem kanala BIPA društvenih mreža.

Do 31.5. se možeš prijaviti na nagradni natječaj na BIPA Facebooku i osvojiti Foreo čistač za lice! Pravila natječaja potraži na LINKU.


Pogodnosti BIPA Backstagea

U mjesecu ljepote potraži naše vizažistice u odabranim BIPA poslovnicama u Zagrebu i saznaj sve što te zanima o pravilnoj njezi kože, odabiru dekorativne i preparativne kozmetike te se prepusti u njihove stručne ruke.

U periodu od 10.5. do 31.5. uz kupnju dekorativne kozmetike u iznosu od 300 kuna kupac osvaja besplatan dnevni/noćni make-up u BIPA Backstage, a uz kupnju dekorativne kozmetike u iznosu od 500 kuna kupac ostvaja besplatan makeover koji uključuje manikuru (bez trajnog laka), uređivanje obrva i make up po želji.

Popis poslovnica i vrijeme savjetovanja s BIPA Backstage vizažisticama potraži na linku.

Zvuči prelijepo da bi bilo istinito?
Ali istina je! Uvjeri se u najbližoj BIPI i proslavi Mjesec ljepote s nama.