POSTANI #PrekrasnaIznutra

Prava briga o sebi dolazi iznutra. Stoga je BIPA Hrvatska s udrugom kako si? pokrenula kampanju #PrekrasnaIznutra. Obrati pozornost na svoje psihičko zdravlje i znaj da postoje ljudi koji ti mogu pomoći.

NAPRAVI PRAVI KORAK KA PSIHIČKOM ZDRAVLJU

Udruga kako si? okuplja studente, apsolvente i psihologe s Filozofskog fakulteta u Zagrebu pod vodstvom prof.dr.sc. Nataše Jokić-Begić, koji zajedničkim snagama nastoje unaprijediti psihičko zdravlje i kvalitetu života korisnika. Njihova pomoć i podrška su tu, dostupne na par klikova. Javi im se.

POTRAŽI PSIHOLOŠKU POMOĆ

ZBOG TEBE ĆE NETKO PROCVJETATI

Sudjeluj u humanitarnoj akciji kupnjom torbe ili notesa #PrekrasnaIznutra u bilo kojoj BIPA poslovnici s motivom koji ti se najviše sviđa. Tako ćeš podržati rad udruge kako si? i njihovih korisnika jer BIPA od svakog prodanog proizvoda dio novca daruje udruzi i time im omogućuje daljnji rad.

*Ponuda torbe i notesa traje do 31.12.2022. ili do isteka zaliha i ne može se kombinirati s BIPACard rođendanskim poklon bonom te BCdigital kuponom dobrodošlice ili poklon bonom godišnjice. Dostupnost proizvoda po poslovnicama pogledajte na LINKU.

 
 
 

PREUZMI E-BOOK I SAZNAJ KAKO (SI) POMOĆI

Preuzmi knjižicu i saznaj kako pobijediti četiri glavna izazova današnjice: tjeskobu, usamljenost, bezvoljnost i paniku te zašto si baš ti #PrekrasnaIznutra.

PREUZMI KNJIŽICU
PREUZMI KNJIŽICU

NAUČI KAKO SE NOSITI SA CYBERBULLYINGOM

Djeca danas trpe cyberbullying više nego ikad, no ključno je da znaš da postoji način kako da pomogneš sebi i najmlađima koji tek trebaju postati odgovorni digitalni građani. U ovoj knjižici saznaj kako prevenirati nasilje ili što kad doznaš da ti je dijete žrtva cyberbullyinga.

PREUZMI KNJIŽICU
PREUZMI KNJIŽICU

BLOG

OVE TEME BI TE MOGLE ZANIMATI...

DONIRAJ MI STORY

Preuzmi BIPA story s porukom, podijeli je putem svog Instagram kanala i s nama proširi svijest o važnosti psihičkog zdravlja. Postani dijelom pozitivnih promjena i učini svijet ljepšim za sebe i svoje najdraže.

prekrasna iznutra
prekrasna iznutra
prekrasna iznutra
prekrasna iznutra
prekrasna iznutra
prekrasna iznutra