SENSODYNE

 

ŽIVOT JE PREKRATAK ZA PREOSJETLJIVOST ZUBA.

Osjetljivost zuba može se pogoršati zato ju nikako nemojte ignorirati. Sensodyne zubne paste klinički dokazano osiguravaju zaštitu od preosjetljivosti zuba, pomažu u uklanjanju naslaga zubnog plaka i očuvanju zdravih desni te osvježavaju dah.

 

Sensodyne Fluoride

Sensodyne Fluoride zubna pasta klinički dokazano osigurava zaštitu od preosjetljivosti zuba pomoću formule kalij nitrata, a kontinuiranim korištenjem zubi postaju manje osjetljivi na podražaje koji izazivaju bol. Sensodyne Fluoride zubna pasta sadrži fluorid za sprečavanje karijesa, a pomaže i u uklanjanju plaka. Sadrži svježu aromu mente koja pruža osjećaj čistoće i svježine u ustima. Preporuča se četkanje zuba dva puta dnevno, ne više od 3 puta dnevno. Ne preporuča se djeci mlađoj od 12 godina.

 

Sensodyne Anti Caries

Sensodyne Anti Caries pasta za zube pomaže u uklanjanju zubnih naslaga te stvaranju karijesa i kamenca. Jača zube te ih štiti od propadanja. Pomaže u održavanju zdravog zubnog mesa te stvara dugotrajnu zaštiti osjetljivih zuba. Sensodyne Anti Caries pasta za zube uklanja i bori se protiv bakterija u usnoj šupljini, koje izazivaju neugodan miris, stvaranje karijesa i osjetljivost zubnog mesa. Zube ostavlja čistim, bijelima i zaštićenima, a dah dugotrajno svježim.

 

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect pasta za zube koristi Novamin® tehnologiju koja pomaže u jačanju i kontinuiranoj zaštiti osjetljivih područja. Sadrži jedinstvenu, klinički dokazanu formulu s visokom koncentracijom kalcija koja pomaže u obnavljanju osjetljivih područja i uklanja bolnu osjetljivost. Oslobađa prirodni gradivni materijal zuba: kalcij i fosfate. Ti minerali stvaraju zaštitni sloj koji obnavlja osjetljivi dio zuba. Sensodyne Repair & Protect pasta za zube ublažava bol i pruža stalnu zaštitu osjetljivim zubima, čisti usnu šupljinu i osvježava dah te pomaže u održavanju zdravlja zuba i desni.

 

Zubne paste Sensodyne potraži u najbližoj BIPI!