Nova razina tvoje beauty rutine popusti do 45%
Rox Beauty

Otkrij ljepšu stranu tehnologije uz Rox Beauty.

klikni i otkrij više

Prvi ljetni plan obično je odlazak u kozmetički salon u kojem pripremamo svoj najbolji ljetni look. A što ako ti kažemo da za profesionalne tretmane više ne trebaš rezervaciju? I da sve to možeš obaviti u udobnosti vlastitog doma, uz visoko kvalitetne, pametne uređaje, a pritom i uštedjeti?

 

Uvjeri se i sama, u novom BIPA programu vjernosti, i uštedi na vrhunskim Rox Beauty uređajima za njegu i ljepotu.

Kako možeš sudjelovati?

  • Pogodnost traje od 22.7. do 30.9.2022. ili do isteka zaliha. Skupljene bodove mogu iskoristiti samo članovi BIPACard ili BCdigital programa vjernosti.
  • Svakom kupnjom od 50 kuna ili više dobivaš 1 žig u knjižici te priliku da ostvariš do 45% popusta na vrhunske Rox Beauty proizvode za njegu i ljepotu.
  • Skupljene žigove iskoristi do 15.10.2022. uz BIPACard ili BCdigital karticu i osvježi svoju beauty rutinu.
klikni i otkrij više

*Cijene izražene u EUR su izračunate prema tečaju 1€ = 7,5345 kn. Akcija se odnosi samo na odabrane Rox Beauty proizvode i ne zbraja se sa ostalim akcijama, rođendanskim poklon bonom, kuponom dobrodošlice na Viberu, kuponom godišnjice te s ostalim BIPACard i BCdigital pogodnostima. Popust se ostvaruje na blagajni uz predočenje kupona sa skupljenim bodovima i tvoje BIPACard ili BCdigital kartice. Akcija vrijedi samo za fizičke osobe. Slike proizvoda su simbolične. Sve cijene su izražene u kunama. PDV je uključen u cijenu. Proizvodi su dostupni u svim BIPA poslovnicama do isteka zaliha.