NOVO

PHILIPS


Philips OneBlade – Tvoj stil. Tvoja pravila.

Vrijeme je da zaboraviš na sve što su te učili prilikom brijanja, kreiraš vlastita pravila i središ se od glave do pete uz Philips OneBlade 360!

S OneBlade-om možeš sve - podrezivati, oblikovati i brijati bilo koju dužinu dlačica na licu i tijelu. S novom rotirajućom glavom od 360 stupnjeva, oštrica se lako prilagođava svakoj konturi lica, kao i  vratu i čeljusti, kako bi obrijali čak i najnepristupačnije dlačice u manje poteza i uz veću udobnost brijanja ili oblikovanja.

14

14

 

Zahvaljujući jedinstvenoj OneBlade tehnologiji i brzopokretnom rezaču koji se pomiče 200 puta u sekundi, OneBlade se lako probija čak i kroz gustu, dugačku bradu, podrezujući svaku dlačicu ravnomjerno. 

OneBlade prati konture tvog lica i omogućuje efikasno i ugodno podrezivanje i brijanje na svim djelovima lica. Glatki premaz i zaobljeni vrhovi oštrica dizajnirani su za dvostruku zaštitu tvoje kože.

 

OneBlade ti omogućuje potpunu prilagodbu načina brijanja ovisno željama i navikama za maksimalan osjećaj ugode. Možeš se brijati na mokro ili suho, s ili bez pjene, a kako je vodootporan - čak i pod tušem. Na tebi je da odabereš svoj stil i odrediš svoj ritual brijanja.

Razmišljaš kako će OneBlade oštrica trajati dulje od obične britvnice? 

Ne brini, njegove oštrice dizajnirane su za dugotrajne rezultate. Više ne moraš brinuti o tome hoće li te iduće brijanje iznevjeriti jer si zaboravio posjetiti trgovinu i kupiti novu zamjensku oštricu. Što se OneBlade-a tiče, trgovinu posjeti svaka 4 mjeseca, kupi novu oštricu, a ostatak vremena ste ti i tvoje dlačice na licu i tijelu mirni!

 

Kako je OneBlade vodootporan jednostavan je za čišćenje: samo ga isperi pod mlazom vode.

14

 

Višenamjenski trimer 8 u 1 -  MG3730/15 

Pomoću ovog višenamjenskog trimera isprobajte novi izgled, za bilo koji dan u tjednu. 8 kvalitetnih nastavaka omogućava jednostavno i precizno stiliziranje brade i kose.

Čelične oštrice koje se same oštre na ovom trimeru za lice i tijelo ojačane su željezom i toplinski obrađene za maksimalnu izdržljivost. To rezultira oštricama koje ostaju oštre kao prvog dana. Nema hrđanja. Nije potrebno podmazivanje. Ovaj trimer tvrtke Philips pruža do 60 minuta bežične uporabe uz jedno 16-satno punjenje. Trimer za lice i tijelo jednostavan je za održavanje, uz oštrice koje ne hrđaju i štitnike otporne na vodu koji omogućuju lako čišćenje. Koristite praktičnu torbicu za spremanje ili putovanje. U nju možete spremiti i tako zaštititi trimer i sve njegove nastavke dok ste u pokretu.

 

14

Električni aparat za suho brijanje – S1133/41

Aparat za brijanje tvrtke Philips pruža glatko i ugodno brijanje. Njegovih 27 oštrica PowerCut podrezuju svaku dlačicu točno iznad razine kože, pružajući glatko i ujednačeno brijanje svaki put. Nakon 8 sati punjenja možete se brijati bežično do 40 minuta. Osim toga, ako je baterija prazna, ukopčajte ga u utičnicu i spreman je za upotrebu. Jednostavno rukujte aparatom za brijanje tvrtke Philips zahvaljujući ergonomskom dizajnu osmišljenom za optimalno držanje.

 

14