Za zdrav izgled kose i personaliziranu njegu vaše kože

Kada vaša kosa izgleda odlično i vi se odmah osjećate puno bolje. Imajući to na umu, Philips je razvio liniju uređaja za njegu kose – sušilo, uređaj za ravnanje i kovrčanje kose s inteligentnim senzorima i naprednom tehnologijom njege koji smanjuju oštećenja i štite kosu od topline prilikom oblikovanja.

Philips Moisture Protect linija prilagođava se svakom tipu kose, što je posebno važno u vremenu kada ju sve češće samostalno njegujete. Uz inovativno sušilo za kosu Philips MoistureProtect vrlo jednostavno možete napraviti željenu frizuru te sačuvati zdrav i sjajan izgled svoje kose. Uz Philips Moisture Protect uređaj za ravnanje kose imat ćete ravnu, sjajnu i njegovanu kosu, dok će Philips Moisture Protect Curler u samo nekoliko sekundi vašu ravnu kosu pretvoriti u kovrče za kojima se svi okreću.

 

Uz Philips Lumeu IPL serije 9000 s tehnologijom SenseIQ i čak 450.000 bljeskova uživat ćete u 6 mjeseci glatke kože bez dlačica. Inovacija je u SenseIQ tehnologiji koja prepoznaje ton vaše kože, prilagođava joj se pružajući pritom personalizirane, bezbolne i sasvim sigurne tretmane odstranjivanja dlačica bez crvenila i iritacija. Philips Lumea je oblikovana tako da savršeno pristaje svakoj ruci i jednostavna je za korištenje. Registracijom uređaja na MyPhilips u roku od 90 dana od datuma kupnje, ostvarujete produljenje komercijalnog jamstva na 3 godine!

U svemu tome će vam pomoći i Lumea aplikacija uz pomoću koje možete pratiti vremenske razmake između tretmana, a ona će vas podsjetiti kada je vrijeme za sljedeći. Može se koristiti s i bez kabla, tako da je praktična i za putovanja.

Popis poslovnica gdje možete pronaći navedene Philips proizvode dostupan je OVDJE.