NOVO

PHILIPS 

Bjelji zubi. Na nježan način.

 

Napredna sonična tehnologija

Superiorna sonična tehnologija četkica Philips Sonicare zahvaljujući soničnim vibracijama stvara mikro mjehuriće i usmjerava tekućinu između zuba i uzduž linije desni. Sonični potezi četkice, nježno i učinkovito uklanjanju naslage kako bi se poboljšalo zdravlje desni.


Dubinski čiste i teško dostupna mjesta

Sonicare četkice stvaraju do 62.000 kombiniranih pokreta* u minuti te tako u samo dvije minute postižu ono što obična četkica postiže u mjesec dana.

* Ukupno 62.000 pokreta (2 vrste pokreta, svaki po 31.000) = kombinacija pokreta glave četkice lijevo desno i pulsirajućeg pokreta

 

14


Sigurna i nježna na osjetljivim područjima, ortodontskim aparatićima i zubima sa stomatološkim zahvatima

Možete biti uvjereni da će doživljaj četkanja biti siguran: naša sonična tehnologija pogodna je za uporabu s ortodontskim aparatićima, plombama, krunicama i navlakama te pomaže u sprječavanju karijesa i poboljšava zdravlje desni.

Previše snažnim četkanjem zuba možete oštetiti zube i desni. Kako biste to spriječili, Philips Sonicare emitira nježni pulsirajući zvuk kao podsjetnik da trebate ublažiti pritisak.

Tehnologija s mikročipom prepoznaje pametnu glavu četkice i usklađuje se s pametnom drškom. Pametna drška i pametna glava zajedno su moćna kombinacija koja omogućuje pametne podsjetnike za zamjenu.

Sve glave četkice s vremenom će se istrošiti. No naša tehnologija BrushSync prati koliko dugo upotrebljavate glavu četkice i koliko snažno četkate. Kad dođe vrijeme za zamjenu, o tome vas obavještava svjetlo na dršci i kratki zvučni signal. Na taj način možete biti sigurni da glava četkice obavlja dobar posao.

Trebate električnu četkicu za zube s mjeračem vremena? QuadPacer vas obaviještava da je isteklo odgovarajuće vrijeme čišćenja svakog dijela usta, dok vas naš Smartimer obaviještava da su istekle dvije preporučene minute četkanja.

 

Klinički dokazano

Zbog učinkovitosti i klinički dokazanih rezultata Philips Sonicare preporučuje i Hrvatsko parodontološko društvo.