NOVO

BENECOS

Benecos BeautyShop sadrži sve ono zbog čega srca zelene organske kozmetike brže kucaju. Od pudera do maskare, od sjenila do ruža za usne, nijedna želja za ljepotom ne ostaje neispunjena, a sve od sirovina prirodnog podrijetla. Cca. 70% benecos ponude je vegansko.

Naši lakovi za nokte imaju intenzivne, jarke boje s dugotrajnom postojanošću. Oni su na biljnoj bazi, veganski, bez okrutnosti i po apsolutno realnoj cijeni tako da lako možete kupiti 2 odjednom. 20-free formula, propušta vodu i zrak. Dostupan u 19 briljantnih boja plus prozirni gornji sloj.

 • Benecos BeautyID - pravi vrhunac ne samo u pogledu pakiranja:

  S kompaktnom, održivom Refill Palette napravljenom od papira, cijeli make up uvijek imate sa sobom! Uronite u svijet svog omiljenog grada i dopustite da vas očaraju njegove boje. Za vaš ID ljepote koji se uvijek mijenja - individualan i svestran kao i vi!

 • Stockholm:

  Vintage chic i ugodan gradski štih – hey Stockholm! Otkrijte urbanu metropolu Skandi na Baltičkom moru: za vaše osobne trenutke!

 • New York:

  Grad koji nikad ne spava - hey New York! Okrenite se ravno na hladni Broadway ili živahni Times Square: elegantni i užurbani - za vaše trenutke na Manhattanu!

 • Florence:

  Pasta, Gelato e amore - Ciao Firence! Neobične uličice i ugodni restorani: strastveni i topli - za vašu osobnu dolce vita! Pasta, Gelato e amore - Ciao Firence! Ljupke uličice i ugodni restorani: strastveni i topli - za vašu osobnu dolce vita!

 • Marrakech:

  Orijent x pustinja - zdravo Marrakech! Doživite pulsirajuću medinu i egzotične tržnice: živahne i šarene - za svoju bajku iz 1001 noći!