NOVO

BYE BYE BLEMISH

Bye Bye Blemish je odgovor na brzodjelujući, noćni tretman protiv akni i ostalih nesavršenosti na licu. Ovaj inovativan brand, prvenstveno lansiran s "on-the-spot" losionom za sušenje akni, brzo je stekao popularnost među holivudskim zvijezdama i profesionalcima širom svijeta. Formulacije njihovih proizvoda namijenjene su različitim tipovima i problemima kože. Kroz istraživanja i inovacije, Bye Bye Blemish širi svoj asortiman prema potpunoj njezi kože sklone aknama.

Original Drying Lotion djeluje na isušivanje akni i smiruje crvenilo - gotovo preko noći. Formula obogaćena salicilnom kiselinom, cinkom i sumporom uklanja bakterije i osigurava glatku kožu bez mrlja.

Vitamin C Dark Spot Brightening Lotion zahvaljujući vitaminu C i dvama kiselinama, glikolnoj i salicilnoj, brzo i učinkovito ujednačava ten i smanjuje hiperpigmentacije nastale od akni.

Vitamin C Exfoliating Gel nježno i blago uklanja mrtve stanice kože koje mogu začepiti pore i tako dovesti do nepravilnosti na koži. Sadrži vitamin C koji pomaže u ujednačavanju tena.

Skin Rescue Serum uklanja višak sebuma na koži i sužava pore. Sadrži niacinamid i cink koji brzo i djelotvorno uklanjaju nepravilnosti.

Witch Hazel + Tea Tree toner za kožu dizajniran je za sve tipove kože; masnu, suhu, osjetljivu i mješovitu. Umirujuća formula vraća koži balans, ostavljajući ten sjajnim, a T-zonu uravnoteženom.

Skin Resurfacing Peel serum u sebi skriva moć obnavljanja kože. Formuliran s AHA + BHA kiselinama i ekstraktima, ovaj serum uklanja mrtve stanice kože, čisti pore i djeluje na ožiljke i hiperpigmentacije od akni.