NOVO

FIT KIT

SVE ŠTO TREBAŠ ZA SJAJAN POČETAK

Vježbanje se pokazalo iznimno učinkovitim u borbi protiv stresa I depresije,  a BIPA je, u suradnji s brendom Polleo i fitness influencericom Martinom Boss u svoju ponudu uvrstila FitKit kutije u kojima ćete pronaći sve što trebate za započeti cjelovitu brigu o svome tijelu.

SADRŽAJ FITKIT KUTIJE:

Bossfit Band S, traka za vježbanje, roza – početna razina
ZOE Fit & Style Nano shaker, 300 ml
ZOE Gym Sack – torba za teretanu
Me:First 1st Whey, 30 g - Swiss Chocolate Supreme – protein
Me:First Hustle Protein Bar, 45 g Triple Chocolate – proteinska pločica

Ove jeseni te za nove početke čeka ista cijena, a više proizvoda! U novi FITKIT dodali smo još proizvoda:

L' Angelica gel za tuširanje
Bolero pripavak za piće
Maybelline x PUMA make up artikl (sjajilo ili maskara)

 

Boss Fit Band traka za vježbanje namijenjena je ponajprije jačanju i oblikovanju mišića gluteusa, kukova i nogu, a uz nju može se izvoditi više od 25 vježbi (kao što su hip thrust, glute bridge, čučnjevi i iskoraci). Napravljena od visokokvalitetnih, laganih materijala, BossFit Band traka udobna je, ne klizi te se ne rola tijekom vježbanja, što ju čini idealnom za vježbanje u svim uvjetima - kod kuće, u teretani ili u prirodi. 

"Briga o zdravlju uključuje i brigu o tijelu i tjelesnoj spremnosti, stoga ovo vrijeme koje provodite kod kuće iskoristite na najbolji način - nastavite s vježbanjem ili, ako do sada niste vježbali, ovo je idealan trenutak da počnete. Razlog zašto sam se uključila u ovaj projekt je taj što sam željela pokazati da nam nisu potrebne idealne okolnosti za nastaviti s dobrim navikama" - poručila je ambasadorica projekta Martina Boss. 

 

U fit-beauty paketu nalazi se i knjižica s posebno osmišljenim vježbama, a video s vježbama može se pogledati na društvenim mrežama Bipe ili na web stranici martinaboss.hr.