NOVO

DESIGN by KEUNE

Nova DESIGN by Keune linija - ZA ONE S KARAKTEROM

Nova linija donosi ti cjelokupni izbor proizvoda za savršenu njegu i fantastičan styling! 

Design by Keune linija sadrži proizvode za kosu s novom naprednom formulom za njegu  i styling s visokokvalitetnim sastojcima, namijenjenim za sve tipove kose.   

Design Keratin šampon i regenerator su novost u asortimanu Design by Keune. Proizvodi sadrže prirodni keratin i provitamin B5 koji dubinski intenzivno njeguju, poboljšavaju sjaj i zaglađuju frizzy kosu. Kosa je izuzetno mekana i glatka na dodir te sjajna.  

Za idealnu njegu kose nakon bojenja i očuvanje njene dugotrajnosti najidealnije je koristiti Design Color Care šampon i regenerator koji sadrže Solamer UV zaštitu i ekstrakt sjemenski suncokreta za zaštitu boje. Nakon upotrebe kosa je nevjerojatno meka i sjajna.

Za plavuše i žene koje imaju sijedu kosu, najidealniji su šampon i regenerator iz Design Silver Reflex linije.  Za oporavak oštećene kose i njenu revizalizaciju najbolje je koristiti Design Repair liniju proizvoda. 

Daily Use šampon, blagi hidratizirajući šampon, s laganom formulom namijenjen je za svakodnevnu upotrebu, za cijelu obitelj.

 

Osim proizvoda za njegu tu su i proizvodi za oblikovanje kose i proizvodi za završni styling:

Design lak s jakim učvršćivanjem koji ne otežava kosu i lako se ispire. 

Design Strong pasta za oblikovanje s mat završnim rezultatom koja jako učvršćuje kosu. Za razbarušeni styling kose, koristite na suhoj kosi, a za wet look koristite na vlažnoj kosi.  

Design Curl  krema za prekrasne kovrče! Odlična je za aktivaciju i oblikovanje na prirodno valovite i kovrčave kose. Kovrče su  fleksibilne i lijepo pokretljive. 

Design Strong gel se koristi za neograničene mogućnosti stylinga od zaglađenih, mokrih frizura do vrlo stilizirane kose. Design X gel  ima vrlo jako učvršćenje i visokog je sjajaja. Koristi se za različite stylinge.

Design Styling serum - zagladit će nemirnu „frizzy“ kosu. Ne otežava kosu.Nakon korištenja, kosa će izgledati zdravo i atraktivno, a proizvod je idealan za bob frizuru ili savršeno glatku kosu!