NOVO

L'ADRIA

Brend inspiriran predivnim Jadranskim morem, L'Adria vjeruje u nježnost i pažljivost u revitaliziranju svih tipova kože. Ove formule osmišljene kao potpora svakom pojedinom tipu kože, podarit će tvom licu hidrataciju i vitalnost.

Znamo da je pronalazak idealnih proizvoda za lice prilagođenih vlastitom tipu kože često trnovit put, stoga ovaj brend taj teži dio zadatka odrađuje za vas – nude vam kompletne prijedloge jednostavnih rutina osmišljenih za pružanje najboljih rezultata. Želiš li smanjiti gužvu na svojim kozmetičkim policama, L’Adria serumi pružaju ti višestruke učinke, kreme se mogu koristiti kao dnevne i noćne, a za jaču hidrataciju jednostavno je potrebno prilagoditi količinu koju koristiš. U razvoju I rutini, ovaj brend se drži pravila – manje je više.

 

Vizija L’Adria brenda je podizanje svijesnosti o važnosti društveno odgovorne proizvodnje, spajajući blagodati Jadrana u kvalitetnu njegu bez nepoželjnih sastojaka.

 

Svi su sastojci na biljnoj i prirodnoj bazi, od emulgatora i zgušnjivača pa sve do bisera njihovih formulacija – aktivnih sastojaka. Upravo s ciljem smanjenja količine otpada I okolišu, odabrali su ambalažu od stakla, s vrlo malim udjelom plastičnih elemenata, smještenu u kompaktne papirnate kutijice.


Briga o vašoj koži I okolištu pokretačka su snaga ovog brenda, a sigurni smo da ćete pronaći proizvod koji odgovara upravo vašem tipu kože.


Više o sastojcima i kako prilagoditi njegu svom tipu kože pročitaj OVDJE.