NOVO

LEDO & Matija Vuica

Ledo je jedan od najdugovječnijih brendova koji već više od 60 godina kontinuirano ulaže u širok asortiman svojih proizvoda. 

Inovativan pristup, jedinstven spoj tradicije i moderne tehnologije te kvalitetne sirovine temelji su na kojima Ledo, vodeći hrvatski i regionalni proizvođač industrijskog sladoleda te najveći distributer smrznute hrane, već godinama gradi svoj uspjeh i neke od najpoznatijih brendova na ovim prostorima.

Jedan od njih zasigurno je i King – dokazani kralj užitka koji je i za ovu sezonu pripremio neka nova iznenađenja. Osim uživanja u novom King Ruby štapiću koji je napravljen od 4. vrste čokolade na svijetu, u određenim BIPA poslovnicama trenutno traje aktivnost u sklopu koje za 3 kupljena King sladoleda možete osvojiti platnenu torbu s potpisom poznate hrvatske dizajnerice Matije Vuice

Osim što ćete na poklon dobiti novi, omiljeni ljetni dodatak, sudjelovanjem u akciji podržavate rad udruge Uriho koja pomaže u zapošljavanju osoba s invaliditetom, a koji su zaduženi za izradu i šivanje samih torbi. Uz to, ovom aktivacijom Ledo želi doprinijeti smanjenju korištenja plastičnih vrećica, stoga brzo požurite po svoj primjerak King torbe.

Količine su ograničene, a promotivna akcija traje od 15. lipnja do 01. srpnja.