NOVO

MEDICAL BEAUTY

MEDICAL BEAUTY FOR COSMETICS su proizvodi renomirane austrijske tvrtke specijalizirane za razvoj, proizvodnju i prodaju visokokvalitetne kozmetike i dodataka prehrani u području ljepote i pomlađivanja, s naglaskom na inovacijama i upotrebi visokotehnoloških aktivnih sastojaka.

Ovi visokokvalitetni kozmetički proizvodi sadrže zlatom nagrađene aktivne tvari koje zadovoljavaju sve potrebe kože. Osim vidljivog smanjenja bora, najveća vrijednost očituje se u intenzivnoj njezi osjetljive kože kako bi se brzo i pouzdano spriječilo njezino isušivanje, nadraženost i crvenilo.

Otprilike u dobi od 30 godina koža brže gubi elastičnost i usporava se njezina hidro-regulacijska sposobnost. Stoga, potrebno je odabrati odgovarajuće pripravke s uravnoteženim udjelom hranjivih i hidratizirajućih sastojaka.

Isto tako, zbog smanjene sposobnosti samoobnavljanja i gubitka elastičnosti, počinju se stvarati dublje bore. Zreloj koži treba više hranjivih sastojaka, a prije svega neophodna je zaštita od vanjskih utjecaja. MEDICAL BEAUTY FOR COSMETICS proizvodi temelje se na znanstveno dokazanim, aktivnim sastojcima koji optimalno međusobno odgovaraju.

Brošuru s više informacija možeš pronaći OVDJE, a proizvodi su dostupni u poslovnicama na LINKU.