NOVO

NIKEL JABUKA I MASLINA

NiKEL kozmetika autorski je rad Mirjane Brlečić, magistre farmacije, koja po strogim pravilima struke, potvrđuje učinkovitost prirodnih pripravaka i najfinijih biljnih esencija s porukom - Priroda njeguje i liječi!

Brojna priznanja te s 50 svjetskih zlatnih medalja za inovacije (SAD, Velika Britanija, Azija, Rusija i širom EU), zlatna medalja i CERTIFIKAT MEĐUNARODNOG EKOLOŠKOG FONDA samo su dio onog što potvrđuje kvalitetu ovog hrvatskog brenda.

Uz biljke iz netaknute prirode hrvatskog podneblja, za zdravlje, ljepotu i mladost tvoje kože, NiKEL koristi i inovativne djelatne komponente uglednih svjetskih istraživačkih laboratorija koji posjeduju vrhunske biotehnologije u službi prirodnih supstanci. Uz kvalitetu, ovi sastojci jamče optimalnu učinkovitost i bioraspoloživost.

Nikel kozmetika nije testirana na životinjama, svaki proizvod ima certifikat i listu sigurnosti.

 

KOLEKCIJA JABUKA

Jabuka je bogata vitaminima, osobito C vitaminom, nezasićenim masnim kiselinama, mineralima i oligoelementima. Sadrži obilje bioflavonoida. Kora jabučne vrste Malus Domestica poznata je po svojoj dugotrajnoj napetosti, ali i po sposobnosti da se, nakon zarezivanja, sama obnavlja. Kakvo fenomenalno svojstvo! Priželjkuješ li ga za svoju kožu - onda su jabuke ono što ti treba u skladu s NiKEL filozofijom - "izvana" i "iznutra". To što je dobro za organizam i za kožu uzimano kao hrana, jednako je dobro za prirodnu njegu tvoje kože. 

 

KOLEKCIJA MASLINA

Nikel kozmetika prožeta je zdravljem i ljepotom hrvatskog Mediterana. Maslinovo ulje, nazivano ''tekućim zlatom'', od davnina je služilo za očuvanje i zdravlja i ljepote. 

Uz najvišu razinu polifenola, kao i snažnih antioksidansa poput E vitamina i fitosterola, Nikel proizvodi s maslinovim uljem smanjuju izloženost slobodnim radikalima, za koje je poznato da oštećuju zdrave stanice kože i pospješuju starenje. Bogat sadržaj mononezasićenih masnih kiselina u Nikel proizvodima s djevičanskim maslinovim uljem, ne samo da dubinski vlaži, hrani i obnavlja stanice kože, već ih popravlja i štiti od budućih oštećenja.

Proizvode možeš pronaći u svim BIPA poslovnicama.