NIVEA Q10plusC Energy linija

Nova NIVEAQ10plusC Energy linija s inovativnom formulom koja kombinira dva moćna antioksidansa - koenzim Q10 i vitamin C umornoj koži bez sjaja vraća energiju i čini ju svježom, zdravom i lijepom. 

Svakodnevna rutina može biti poprilično stresna za kožu što najčešće rezultira umornom kožom i beživotnim tenom. NIVEA je s novom Q10plusC Energy linijom protiv bora predstavila njegu lica koja vraća energiju i svježinu umornoj koži i čini ju blistavom u svakom trenutku. Kako bi antioksidanse zaštitili od oksidacije i sunčeve svjetlosti, kreme u tubi dolaze u aluminijskim pakiranjima, čineći ih pritom praktičnima i elegantnima. 

Glavni aktivni sastojak ove linije je vitamin C, visoko učinkovit antioksidans koji kožu oživljava. Uz snažni vitamin C, koenzim Q10 pomaže u borbi protiv starenja. Njegova prirodna pojava u koži ima dvije važne funkcije - osim što osigurava koži neophodnu energiju istovremeno djeluje kao antioksidans. 

 

NIVEA Q10plusC Energy noćna krema protiv bora 
Osvježavajuća i hidratizirajuća noćna krema protiv bora kombinira dva moćna antioksidansa - Q10 i vitamin C koji umornoj koži bez sjaja vraćaju energiju. Ova jedinstvena kombinacija sastojaka intenzivno hidratizira kožu tijekom noći i omogućava joj da apsorbira do 50% više kisika. Krema se potpuno upija u kožu i dubinski je obnavlja, a nakon prospavane noći koža je osvježena i zaglađenija

 

 

 

NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema protiv bora 
Osvježavajuća i hidratizirajuća dnevna krema protiv bora sa zaštitnim faktorom 15, zahvaljujući kombinaciji dva moćna antioksidansa - Q10-a i vitamina C smanjuje prve bore i umornoj koži bez sjaja vraćaju energiju. 

 

 

 


NIVEA Q10plusC Energy krema protiv bora za područje oko očiju 
Osvježavajuća krema protiv bora za područje oko očiju kombinira dva moćna antioksidansa - Q10 i vitamina C koji umornoj koži bez sjaja vraćaju energiju. Lagana i brzo upijajuća krema osvježit će umornu kožu oko očiju i učinkovito smanjiti vidljivost bora. Nježno područje oko očiju tako postaje primjetno čvršće s puno zaglađenijom kožom.