NATURE'S FINEST

NUTRISSLIM

Požuri u BIPU po svoje nove najdraže proizvode, a sve što trebaš znati o njima donosimo ti u nastavku:

VITAMIN C DRINK MIX

Najkvalitetniji i bioraspoloživi oblik vitamina C. 1000 mg vitamina C po pakiranju
Askorbinska kiselina u prahu za optimalnu apsorpciju.

Vitamin C u našem tijelu pridonosi nekoliko različitih, važnih funkcija. Važan je antioksidans koji štiti naše stanice od oksidativnog stresa. Sve stanice u našem tijelu trebaju ga za normalno funkcioniranje jer pomaže u izgradnji kolagena, za normalno funkcioniranje kostiju, zuba, hrskavice, desni, kože i krvnih žila. Važan je za normalnu apsorpciju željeza i normalno funkcioniranje živčanog sustava. Blagotvorno djeluje na imunološki sustav kojega štiti čak i u slučaju intenzivnog fizičkog napora.

MAGNESIUM DRINK MIX

Najkvalitetniji i bioraspoloživi oblik magnezija. 375 mg magnezija po serviranju
Magnezijev citrat za optimalnu apsorpciju. 

Magnezij je mineral koji je vrlo važan za funkcioniranje živčanog sustava i mišića, uključujući i srčani mišić. Nedostatak magnezija može se očitovati kao neugodan umor, nedostatak energije, poteškoće s koncentracijom i disfunkcija mišića, posebno kao česti grčevi u mišićima. Glavobolje su također posljedica nedostatka magnezija.

Q10 + B-KOMPLEX + VITAMIN C

Revolucionarna formula koenzima Q10, vitamina C i B-kompleksa za zaštitu od oksidativnih oštećenja. Moćna formula za optimalne rezultate. 

Koenzim Q10 uključen je u procese prijenosa energije unutar stanice, djeluje kao antioksidans i kao prijenosnik protona. Vitamin C djeluje kao snažan antioksidans koji štiti stanice od starenja i pomaže u sprečavanju oksidativnog oštećenja od UV zraka. Potreban je za normalno funkcioniranje kosti, zubiju, hrskavice, desni, kože i krvnih žila. B kompleks je skupina vitamina koji su važni za naš živčani sustav. Uz svoju zajedničku funkciju, svaki od vitamina B ima i druge važne uloge u našem tijelu. Folna kiselina je važna za normalno funkcioniranje imunološkog sustava, kao i za normalan razvoj fetusa tijekom trudnoće. Vitamin B2 važan je za apsorpciju i metabolizam željeza, osim toga B2 djeluje kao antioksidans i štiti naše stanice od oksidativnog stresa.

IMUNUP

Proizvod je revolucionarno piće koje vodi brigu o imunološkoj rezistenciji u trenucima kada nam je najpotrebnije. Sadrži 7 aminokiselina, 11 vitamina i 8 minerala za snažan imunološki sustav.

Promjene u vremenu, povećana tjelesna aktivnost i povećana razina stresa među najčešćim su čimbenicima pada imunološkog sustava. Tijekom takvih razdoblja vrlo je važno opskrbiti tijelo svim hranjivim tvarima, za imunološki sustav posebno su važne mikrohranjive tvari (vitamini i minerali) te određene amino kiseline koje je teško dobiti u dovoljnim količinama kroz svakodnevnu prehranu. Ostvarite snažan imunitet i budite sigurni u svoje zdravlje!

COLLAGEN SKIN CARE

Premium Nature’s finest Kolagen SkinCare s patentiranom formulom Naticol ribljih kolagenskih peptida, MSM-om i superhranom za optimalnu sintezu kolagena.

To je najkvalitetniji kolagen na hrvatskom tržištu. S patentiranom formulom Naticol®, najboljim prirodnim izvorom kolagena tipa 1, SkinCare kolagen klinično dokazano povećava elastičnost kože i značajno smanjuje vidljivost bora. Ukusan i osvježavajući napitak s okusom jagode koji vašu kožu održava mladolikom, a kosu i nokte čvrstima i sjajnima.

BIO CURCUMA LATTE

Savladajte upalu uz pomoć kurkume. Kombinirajući prirodu i znanost stvorili smo ukusan i učinkovit napitak koji snagom kurkume, cimeta, đumbira i rižinog mlijeka pomaže u zamjeni kave te osim podizanja energije i poboljšanja raspoloženja i koncentracije, nudi jedinstvena ljekovita svojstva! Kurkuma je poznata kao indijski šafran ili žuti đumbir. Osim dobrog ukusa, ovaj naizgled uobičajeni začin ima i skriveno oružje, naime smatra se da je kurkuma jedna od najmoćnijih biljaka na planetu u borbi protiv upala, a pomaže u čišćenju i detoksikaciji tijela.

BIO MATCHA LATTE

Zdrava i ukusna alternativa kavi. Matcha so pusušeni i samljeveni listovi zelenog čaja stoga je to najučinkovitiji i najkvalitetniji oblik zelenog čaja. Odličen je izvor anitoksidanta i vitamina C. Za dugotrajnu energiju bez kasnijeg pada. Pomaže poboljšati pamćenje i uravnotežiti probavu, opskrbljuje tijelo važnim antioksidansima. Bez dodanog šećera i finog okusa!

BIO DETOX SUPERFOOD

Nezdrava prehrana, nedostatak vježbanja, pušenje, pijenje alkohola i sve veća razina stresa neki su od glavnih razloga za pojavu problema kojeg velika većina nas nije ni svjesna. Da bi tijelo moglo funkcionirati, potrebna mu je detoksikacija. 

Detox super je prirodna mješavina zelene superhrane za detoksikaciju tijela. Kvalitetni in prirodni sastojci. Visoki udio prehrambenih vlakana. Visoki udio bjelančevina. Izvor željeza, vitamina C i klorofila. Proizvod štiti stanice od oksidacijskog stresa, potiče detoksikaciju tijela i jača imunološki sustav.  

HAIR VITAMINS

Hair vitamins je mješavina aktivnih sastojaka koji njeguju našu kosu i brine o zdravlju kose od korijena do vrhova! Lijepa i zdrava kosa uvijek se njeguje i iznutra, a sjajna kosa je pokazatelj ukupnog zdravlja i ljepote. Razni čimbenici utječu na gubitak, rast i obnavljanje kose, a najčešći su dob, genetika, hormoni i promjena godišnjeg doba. Unatoč štetnim faktorima, sami se možemo pobrinuti za zdravlje svoje kose kroz optimalan unos hranjivih sastojaka.

Nature's finest proizvod sadrži 100% prirodne sastojke: biotin, kolagen, MSM, vitamin C. Najbolji sastojak protiv gubitka kose definitivno je biotin. Biotin je vitamin B kompleksa, označen kao B7, i najvažniji je mikrohranjivi sastojak za zdravlje i ljepotu naše kose.