NOVO

PROFESIONALNA NJEGA KOSE

Sušenje i peglanje kose, agresivni proizvodi i tretiranje kose doprinosi dobro poznatom problemu kojeg nijedna od nas ne želi: oštećena kosa. Pravilna njega kose i proizvodi prilagođeni upravo potrebama kose tajna su kako doći do njegovanog i zdravog izgleda kose. Put do prekrasne kose započni u BIPI gdje ćeš pronaći odlične brendove za profesionalnu njegu kose.

OTKRIJ SJAJNE BRENDOVE U BIPI

 

Schwarzkopf Professional

Jedan od vodećih brendova unutar frizerskog poslovanja koji se temelji na inovativnosti te donosi proizvode koji targetiraju specifične potrebe tvoje kose. U našem asortimanu pronaći ćeš styling proizvode iz OSiS+ linije, BC Oil Miracle proizvode za uljnu njegu koja ne otežava kosu nego je čini sjajnom i zdravom te BC Bonacure linije za njegu namijenjene točno određenim tipovima kose: obojana, suha, oštećena ili oštra.

Alfaparf Group

Alfaparf grupa donijela nam je brend Yellow čiji je svaki proizvod rezultat naprednih tehnologija koje koriste najdragocjenije prirodne sastojke. U BIPI ćeš pronaći Nutritive liniju koja hrani kosu hranjivim i revitalizirajućim sastojcima, Repair liniju za regeneraciju tanke i oštećene kose; liniju za izrazito dugu kosu te serume za sjaj i dodatnu njegu. Ono što svi volimo je činjenica da je ovo profesionalni brend za kosu koji jamči odličnu kvalitetu, a po pristupačnim cijenama.

Phytorelax Hair Care

Keratin i argan poznati su sastojci koje će tvoja kosa obožavati. Zdrava kosa sadrži 70-80% keratina, a zadužen je za prirodni sjaj i snagu kose. Keratin Color linija posebno je osmišljena kako bi obnovila strukturu kose, ojačala ju i oporavila od štetnih utjecaja, a linija s arganovim uljem štiti kosu, omekšava ju, obnavlja i daje poseban sjaj.