O nama

Zadovoljstvo kupaca
prvi je zahtjev u BIPI.

 

U BIPA poslovnicama možeš pronaći sve što je potrebno za savršen izgled i blistav dom, a sve to po vrlo povoljnim cijenama. To dokazuje i široka ponuda proizvoda koji se mogu pronaći na BIPINIM policama.

U svojoj BIPA prodavaonici možeš birati između 15 000 proizvoda međunarodnih marki, visokokvalitetan make-up, parfeme, proizvode za njegu tijela, kose i zubi te proizvode za kućanstvo, a BIPA se brine i za one najmlađe, pa tako u našim poslovnicama možeš pronaći i odličan izbor baby proizvoda koje redovno objavljujemo na BIPO klub web stranici.

Zadovoljstvo kupaca prvi je zahtjev u BIPI, a svatko tko zakorači u BIPA svijet zasigurno će pronaći ponešto za sebe. Na našim poslovnicama pronaći ćeš velik broj poznatih svjetskih brendova uz velik broj naših vlastitih marki poput Look by BIPA, BI Life, BI Kids, BI Care, BI Life Dent, BI Comfort, BI Home, BI Styled, BI Good, Babywell, Zooroyal i Clever.

 

Kako bi nagradili vjernost naših kupaca, BIPA nudi korištenje BIPACard kartica koje donose brojne pogodnosti za svoje članove.

 

Sve pogodnsoti koje se odnose na BIPACard članove pogledaj klikom na ovaj LINK.

 

Pritužbe na rizike za ljudska prava ili zaštitu okoliša

Naš žalbeni postupak, u vezi s njemačkim Zakonom o obvezama korporativne dubinske analize u lancima opskrbe (njem. LkSG), jamči pouzdan i istovremeno transparentan postupak kada se radi o rješavanju pritužbi kršenja ljudskih prava ili ekoloških obveza.

Pritužbe koje se odnose na rizike za ljudska prava i zaštitu okoliša odnosno kršenja obveze dubinske analize mogu podnijeti zaposlenici, kao i treće strane. Više o žalbenom postupku pronađite ovdje.

 

*Sve informacije o zaštiti privatnosti BIPE možeš pronaći OVDJE.