O nama

Zadovoljstvo kupaca
prvi je zahtjev u BIPI.

 

U BIPA poslovnicama možeš pronaći sve što je potrebno za savršen izgled i blistav dom, a sve to po vrlo povoljnim cijenama. To dokazuje i široka ponuda proizvoda koji se mogu pronaći na BIPINIM policama.

U svojoj BIPA prodavaonici možeš birati između 10 000 proizvoda međunarodnih marki, visokokvalitetan make-up, parfeme, proizvode za njegu tijela, kose i zubi te proizvode za kućanstvo, a BIPA se brine i za one najmlađe, pa tako u našim poslovnicama možeš pronaći i odličan izbor baby proizvoda koje redovno objavljujemo na BIPO klub web stranici.

Zadovoljstvo kupaca prvi je zahtjev u BIPA-i, a svatko tko zakorači u BIPA svijet zasigurno će pronaći ponešto za sebe. U našim poslovnicama pronaći ćeš velik broj poznatih svjetskih brendova uz vrlo uspješne vlastite marke poput primjerice LOOK BY BIPA, Today, Clever, BILife, BIHome, Babywell.

 

Kako bi nagradili vjernost naših kupaca, BIPA nudi korištenje BIPACard kartice koja donosi brojne pogodnosti za svoje članove.

 

Korisnici BipaCard kartice prilikom svake kupnje imaju na raspolaganju više od 70 proizvoda na posebno sniženoj BIPACard cijeni, a za svaku godišnjicu članstva, BIPA vlasnicima BIPACard kartice daruje rođendanski poklon bon s 15% popusta na jednu cjelokupnu kupovinu.

*Sve informacije o zaštiti privatnosti BIPE možeš pronaći OVDJE.