Briga o zdravlju počinje u BIPA Pharmi!


Što je BIPA Pharma?

Jedinstveni koncept kojeg možeš pronaći unutar određenih BIPA poslovnica, a namijenjen je prodaji specijaliziranih bezreceptnih proizvoda.

U ponudi imamo više od 800 različitih proizvoda koji uključuju bezreceptne medicinske proizvode, dermokozmetičke proizvode, lijekove bez recepta i dodatke prehrani.

Kako bi ti pružili još bolju uslugu i iskustvo, zaposlili smo stručno farmaceutsko osoblje koje će ti svojim iskustvom i savjetima biti uvijek pri ruci.

 

pharma

Lokacije na kojima možeš pronaći BIPA Pharma kutak:


U BIPA Pharma jedinstvenom konceptu možeš pronaći razne proizvode iz sljedećih kategorija:

MEDICINSKI PROIZVODI

U BIPA Pharma odjelu medicinskih proizvoda pronađi sve što ti treba za brigu o zdravlju. Od flastera za manje ogrebotine, dezinfekcijskih sredstava, ortopedske obuće, aspiratora za nos, tlakomjera pa sve do toplomjera ako sumnjaš na groznicu.

 

MEDICINSKI PROIZVODI

LIJEKOVI BEZ RECEPTA

U BIPA Pharma odjelu lijekova bez recepta pronađi sve što ti treba za liječenje i prevenciju određenih zdravstvenih problema. Ako te uhvate probavne tegobe ili glavobolja, ovdje možeš pronaći sve na jednom mjestu - od tableta protiv bolova pa sve do sredstva za kašalj i prehladu.

LIJEKOVI BEZ RECEPTA

DERMOKOZMETIKA

U BIPA Pharma odjelu dermokozmetike pronađi sve što ti treba za njegu kože. Bez obzira trebaš li nešto za hidrataciju lica i tijela ili proizvod protiv akni za osjetljivu kožu, uvijek možeš pronaći upravo to što ti treba. 

Brandovi koje nudimo:

A-derma, Avene, Bioderma, Cetaphil, Daylong, Ducray, Embryolisse, Eucerin, Klorane, Nuxe, Skintegra, SVR, Uriage, Novexpert, Haarkontrol

DERMOKOZMETIKA

DODACI PREHRANI

U BIPA Pharma odjelu dodataka prehrani pronađi sve što ti treba za malo dodatne energije ili podrške imunitetu. Od raznih vitamina, minerala, biljnih dodataka pa sve do proteinskih praškova koji su namijenjeni poboljšanju prehrane i zdravlja.

Brandovi koje nudimo:

Biorela, Chewy Vites, Childlife, Dietpharm, Homeolab, Juicy Slim, Lifetime, Medex
Natural Wealth, Nutripharm, Omni-biotic, Osteo bi-flex, Salvit, Solgar, Turbolax, Twinlab, Yasenka

 

DODACI PREHRANI

BRIGA O ZDRAVLJU SE ISPLATI!

 

Klikni i saznaj sjajnu akutalnu ponudu u BIPA Pharmi.

 
*Ponuda traje od 20.5. do 26.5.2024. ili do isteka zaliha. Ponuda se ne zbraja s ostalim ponudama. Cijene proizvoda istaknute su na polici. Proizvodi se mogu kombinirati. Najjeftiniji proizvod je gratis.

*BIPA poklon kartice se mogu koristiti kao sredstvo plaćanja na BIPA Pharma asortiman. Lijekovi bez recepta su izuzeti iz svih BIPACard pogodnosti - skupljanja i korištenja bodova, ostalih aktivnosti i kupona poput rođendanskog kupona od 15%, kupona godišnjice od 15% i kupona dobrodošlice od 15% na BIPACard ili BCdigital kartici.