ŠTO JE MAGENTA MOMENTS?

Svijet novih iskustava


Zakoračite u potpuno novi svijet nezaboravnih iskustava. U Moj Telekom aplikaciji istražite Magenta Moments, prikupljajte srca pa ih mijenjajte za ekskluzivne pogodnosti, popuste ili dobru zabavu.

Magenta Moments je program pogodnosti, iskustava i igara koje možete pronaći u Moj Telekom aplikaciji. Program pruža pogodnosti u kategorijama kao što su gastro, putovanja, zabava i kupnja.

Prva srca dobivate od nas čim uđete u program, a zatim ih prikupljate raznim aktivnostima kao što su popunjavanje profila, redoviti posjeti aplikaciji ili dijeljenje pogodnosti. Srca zatim mijenjajte za novčane vrijednosti.

 

Što ti BIPA nudi ovog mjeseca

Unutar Moj Telekom aplikacije Magenta Moments u lipnju 2024. možeš ostvariti sljedeće pogodnosti:

Ostvari 10% popusta na artikl po izboru!

Kako do popusta?

Od 1.6. do 30.6.2024. u Bipi odaberi artikl koji želiš kupiti na dodatnom popustu i na blagajni najavi djelatnici da želiš iskoristiti 10% popusta iz Magenta Moments aplikacije.

Kad se skenira bon s popustom, dobit ćeš poseban račun za svoj artikl. Popust se zbraja s ostalim popustima, osim s rođendanskim kuponom, kuponom godišnjice, kuponom dobrodošlice ili kuponom godišnjice na BCdigital kartici.

Dvostruki žigovi za članove programa vjernosti!

Skupljaj žigove i ostvari do -57% popusta na Travelite i Paklite by Travelite proizvode u  BIPACard ili BCdigital programu vjernosti. Skeniraj Bipa kod u Magenta Moments aplikaciji i ostvari dvostruke žigove.

Svaka kupnja u BIPI u iznosu od 6,64€ donosi ti 1 žig u knjižici ako si član BIPACard ili BCdigital programa vjernosti. Kada skupiš određen broj žigova, ostvaruješ do -57% popusta na Travelite i Paklite by Travelite proizvode. Ako pri kupnji u periodu od 15.05. do 30.06.2024. usput skeniraš Bipa kod u Magenta Moments aplikaciji, ostvaruješ dvostruke žigove u knjižici. 


Klikni i pristupi Magenta Moments Moj Telekom aplikaciji

Otvorite ili preuzmite Moj Telekom aplikaciju, odaberite srce u donjem izborniku i otkrijte nova iskustva uz Magenta Moments!