Vrijeme zdravih navika

Održi zdrave navike uz BIPU i ostani nepobjediva.

Što ti pruža vrijeme zdravih navika u BIPI?

Koliko si puta započela novu godinu sa zdravim odlukama? A koliko si puta odustala od tih odluka jer su zdravi proizvodi bili preskupi, nisi znala kako odabrati prirodnu njegu za svoju kožu ili jednostavno nisi pronašla inspiraciju?

BIPA zna da je zdrave navike teško započeti, a još teže održati i zato ti je ove godine pripremila čak tri mjeseca sjajnih prilika uz koji će ljepše promjene postati i lakše.

Od siječnja do ožujka u BIPI potraži širok izbor zdrave hrane, prirodne njege i ekoloških proizvoda za dom, po pristupačnim cijenama. I ne samo to! Svaki mjesec čekaju te i nagradne igre, korisni savjeti te ostale super prilike koje će ti pružiti potrebnu inspiraciju i motivaciju da održiš zdrave navike i ostaneš - nepobjediva.

Od siječnja do ožujka u BIPI potraži:

  • Sjajnu ponudu zdravih i ekoloških proizvoda
  • Korisne savjete i recepte
  • Vrijedne nagrade

Otkrij koje ti zdrave navike donosi svaki mjesec.

Zdravlje & hrana

U siječnju pronađi širok izbor zdrave hrane i prave uštede, a osvoji i tečaj zdravog kuhanja s Lanom Klingor Mihić.

Saznaj više
Prirodna kozmetika

U veljači te čeka sjajna ponuda prirodnih proizvoda za njegu i make-up. Iskoristi najbolje od prirode i pokaži najljepše od sebe.

Saznaj više
Ekološki proizvodi za dom

Ožujak ti donosi sve spremno za proljetno čišćenje, uz velik asortiman ekoloških proizvoda za čišćenje. Učini nešto lijepo za sebe, a sjajno za okoliš.

Saznaj više