BIPACard

Pogodnosti BIPACard kartice!

Uz BIPACard uživaj u najboljim pogodnostima!

1. Kupovina po sniženim BIPACard cijenama!

Kada imaš BIPACard, za tebe vrijede drugačije, niže cijene velikog broja proizvoda.

Svaki korisnik BIPACard kartice ima pravo na popust na više od 100 u trgovini označenih proizvoda, po sniženoj BIPACard cijeni!

3. BIPACard poklon!

BIPA ti za rođendan poklanja bon s popustom - 15% popusta na cjelokupnu kupovinu*, koji možeš iskoristiti u svakoj BIPA poslovnici.

Svoj rođendanski popust možeš dobiti prilikom prve kupovine uz korištenje BIPACarda u razdoblju od dana i 3 mjeseca nakon rođendana, u bilo kojoj BIPA poslovnici.

Rođendanski poklon bon biti će otisnut na računu, a možeš ga iskoristiti u razdoblju od godine dana, točnije do svog sljedećeg rođendana!

Pogodnost vrijedi za sve BIPACard članove koji su se učlanili u BIPACard program vjernosti do 25. svibnja 2018. Za kartice izdane nakon ovog datuma (bez imena i prezimena) popust vrijedi na godišnjicu datuma aktivacije kartice.

Popust se ne odnosi na proizvode snižene 50% ili više, 1+1 gratis, Uzmi 2 plati 1 i Beeline proizvode. Navedeni popust se ne može koristiti pri kupovini mlijeka za dojenčad PRE, 1, Sensitive, HA, AR i Complete.

*Cijene izražene u EUR su izračunate prema tečaju 1€ = 7,53450 kn.

2. BIPO KLUB!

Program lojalnosti za trudnice i roditelje s djecom od 0-3 godine, u sklopu kojeg ćeš moći ostvariti brojne pogodnosti.

Učlaniti se možeš u najbližoj BIPA poslovnici i sve pogodnosti Bipo kluba možeš odmah početi koristiti.

 4. BIPACard prave eure štedi!

Za svakih potrošenih 6,64 €/50,00 kn BIPA nagrađuje one najvjernije izravnim dodavanjem 0,13€/ 1,00 kn na njihovu BIPA BIPACard karticu!

Eure skupljaš u prvom tromjesečju, a trošiš ih u sljedećem!

Stanje prikupljenih eura možeš u svakom trenutku provjeriti pozivom na besplatni info telefon 0800 20 20 30. Zadnji dan za trošenje skupljenih eura ističe u ponoć zadnjeg dana tromjesečja. Skupljene eure nije moguće zamijeniti za novac.